dijous, de novembre 27

CRISI

No ens arriba ni per a un Euro o simplement tenim curiositat per llegir quatre notícies i no estem disposats a pagar?!

dimarts, de novembre 18

EL BES

"Hoy en la ciudad, todos, absolutamente todos, se levantaron con granos de azúcar en los labios. Pero solo se dieron cuenta los que al despertarse se besaron".
Minicuentos.

I és que cada matí se t'obre un món de possibilitats. Depèn de cadascú descobrir-les i assaborir-les.

---------------------

El bes. Dolç encontre entre dues ànimes que es fusionen intercanviant el més sublim dels sentiments.

Gràcies per fer-me adonar del sucre dels meus llavis i deixar-me tastar el teu. Gràcies per obrir-me els ulls i presentar-me un món pintat de brillants colors.

diumenge, de novembre 16

BATISKAFOAhir Antònia Font al Teatre Joventut de l'Hospi... Brutal!!! El dijous ens vam fer amb dos dels últims seients. Curiós anar a un concert de pop i passar-se l'estona assegut. I igualment curiós escoltar els Antònia amb orquestra de fons. Surrealisme power i molt batiskafo. Oh yeah! ;-)

diumenge, de novembre 2

STOP EXÀMENS, SISPLAU!


He sobreviscut!!! Després de corregir 800 pàgines d’exàmens en 3 dies. A qui se li va acudir fer exàmens de 4 pàgines (nois que tinc 8 classes de 25 nens cada una)??? Us asseguro que a la pròxima avaluació lluitaré amb ungles i dents per poder tenir més marge de maniobra a l’hora de formular les preguntes. Jo que sempre havia criticat els exàmens tipus test, em sembla que em decantaré a aquest fàcil model de correcció. I és que, no us ho perdeu, no només he de puntuar l’examen de forma global si no que n’he d’extreure 4 notes diferents: comprensió oral (listening), comprensió lectora (readings), lèxic i gramàtica. Estic farta de tant comptar “ticks”! Algú té una fórmula més fàcil de correcció? Tota proposta serà benvinguda!!!

(Per cert, nota d’humor: ahir estava tant “agobiada” que la meva mare em va ajudar a comptar i a posar notes. I això 10 anys després de que jo l’ajudés per primer cop a ella, també profe, quan jo, morta d’enveja, volia saber què se sentia corregint! Què n’era d’il•lusa pensant que allò era el més divertit del món.)