diumenge, de setembre 5

PIXUM: una gran troballa

He fet una gran troballa! Si voleu imprimir àlbums digitals, no val la pena utilitzar hofmann. Us recomano fervorosament www.pixum.es. Fa uns dies vaig rebre la comanda de l’àlbum de boda i viatge de noces i el resultat és una passada! Un paper de foto de qualitat, colors molt vius i, sobretot, res de cartronot i pàgines mega-gruixudes. Tinc un àlbum de boda preciós, editat per mi (ejem, ejem...), que, a més, m’ha permès estalviar uns 700 eurillos de fotògraf. Com ho sentiu. És una barbaritat el que t’arriben a cobrar els professionals de a imatge per a reportatges nupcials. Una recomanació si mai us trobeu davant una situació similar: negocieu, NEGOCIEU i, sobretot, poseu-hi el vostre toc personal! ;-)

divendres, de setembre 3

Tic-Tac... el nou curs ha començat!

Nou any escolar.
Nou cole.
Noves metodologies.
Nous alumnes.
Nou repte.
I moltíssima feina.

M’he posat a la boca d’un cocodril... Un cocodril curiosíssim: hiper dentat, hiper tecnificat, hiper intel·ligent i hiper divertit. Així que Hip-Hip... Hurra??? Ei. Xttt. No ens precipitem. He fet uns quants “hops”. *** No tot es pot explicar tot en un blog públic! ;-) ***

Una brisa de bon rollo em xiuxiueja “fíjate en mí, soy lo mejor del mundo mundial” i, davant aquest esglògan, vaig amb peus de plom. El cocodril està molt ben alimentat, així que de moment no crec que se’m cruspeixi. Vull jugar i passar-m’ho bé amb ell. Li va la marxa. Però el meu cos és encara massa dèbil.... (i la meva ment no deixa de passejar-se per altres avatars). No paro de repetir-me: concentració, nena! “One, two, three. Listen to me!”. Però és possible que algun dia olori alguna de les meves múltiples debilitats i llavors... llavors... em vegi obligada a nedar en un altre mar. Llavors, glups i xoooof o yupi-ya?! De moment, tic-tac. TIC-TAC. 

Podré ballar al so de la bella música malgrat...?