dilluns, d’octubre 29

QÜESTIÓ DE 100 EUROS

Aquesta caricatura grotesca vol ser el senyor que ens lloga el pis. Obra de la Mariona, que està molt ben aconseguida, per cert! Fixeu-vos bé en els bitllets... ;-)

A l'home en qüestió se li han creuat els cables i ara, perquè sí, ha decidit pujar-nos 100 euros el lloguer. Bé, perquè sí no, perquè una de les companyes de pis ha canviat. Ha marxat la Cèlia i ha vingut la Laura. I, com tothom sap, això és motiu suficient 100 euros més al mes, no?! Què coi s'ha cregut?!

Però, calma, com som gent civilitzada i de paraula (no d'accions violentes), avui hem trucat a esmentat senyor. I, amb l'art - en aquest cas d'oratòria no pictòric, jejeje - de la Mariona, a desgana ha entrat en raó. Aix. Qui dia passa, any empeny!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Si si Galetetes, és que el nostre propietari és adorable! Em pregunto quan durarà la calma...qualsevol dia rebrem una trucada de casa seva (wenu no, de casa el seu gendre) tot dient alguna altra bona notícia, com per exemple que, com que al Sr. Manolo li han sortit tres pèls al nas, li hem de pagar 500 euros més (per dir algu), pero mentre això no passi, feliç estada al planeta Rocafort amb línia telefònica! xDDD