divendres, de gener 18

TARJA VISITA


Yuppi! Sabeu que tinc targetes de la feina amb el meu nom? És súper professional! Jejeje. No sé pas a qui les donaré, perquè estic tot el dia tancada a l’oficina i els contactes amb la gent els faig via mail o telèfon però... ei... què coi... encara que només sigui per a mirar-me-les jo. Aps, i si vosaltres en voleu alguna, només cal que me la demaneu, en tinc per donar i per vendre!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que jo en voldré una !

Xavi Garcia ha dit...

Jo també en tinc una, la vaig començara a fer després de que la boja de la casa rural digués que la seva web li havia costat 1500 euros... sense enganyar-nos, aquella web no val ni la mitat. Així que ara que tinc targeta, no tindré l'oportunitat de donar-li a ningú, llei de Murphy!

Anònim ha dit...

Ole Sareta!!! Encara no havia escrit res al teu blog xk volia que quan ho fes poses una cosa interessant i que valgués la pena, però he arribat a la conclusió que si espero, i espero no ho acabaré fent mai!! Així que només dir-te que jo tmb vull una targeta!! :D

Muaks

Rous

Joan Erencia Guerrero ha dit...

Hola Sara,

Per casualitat jugo a bàsquet i per més casualitats de la vida aquest cap de setmana jugo contra Lluïsos al seu camp.

Sé que no ens coneixem en persona, que no deus tenir massa temps lliure amb totes les coses que fas i que és probable que ni tan sols estiguis a Barcelona.

Però si pots i vols, et pots passar a veure el partit i així ens saludem.

Una abraçada,
Joan!