diumenge, d’octubre 7

BRITAIN'S GOT TALENT

Recordeu el reality musical FACTOR X emès a la cadena cuatro? Doncs avui us presento el seu predecessor anglès anomenat BRITAIN’S GOT TALENT. Us deixo amb dues emotives actuacions en els castings d’aquest esmentat programa. En la primera podreu escoltar i veure la petita Connie que, amb tan sols 6 anys, promet una brillant carrera artística. A més, és moníssima! En el segon casting teniu el guanyador de la primera edició de BGT, un comerciant de mòbils que amagava un brillant talent per a l’òpera: Paul Potts.




Conclusió: mai és massa tard per acomplir el teu somni! I, sinó, viu dels somnis dels altres. No és per això que serveix la televisió moltes vegades?

2 comentaris:

Txaro ha dit...

El Potts ja l'havia vist abans i realment em va encantar!! Va trencarar tots els canons estètics, físics i musicals previstos i es va quedar amb tothom. La gent reia quan va dir que venia a cantar "opera"... però quan va obrir la boca... bufff!! increíble!! i la nena aquesta l'acabo de sentir ara i... deu ni do també!! bona setmana sara!

ReGiNa ha dit...

el segon vídeo m'ha emocionat. Si és ben bé que hi ha gent que, malgrat les dificultats inicials, aconsegueix el seu somni!