dimarts, d’octubre 23

GOOD MORNING



Bon dia a tots! L'alegria del musical Hairspray i de la seva protagonista em contagia pel matí. Oh, oh, oh... woke up today, feeling the way I always feel... Potser perquè no m'he d'aixecar a intempestuoses hores com la resta de mortals i el meu despertador no sona fins les 10 ben tocades. Afortunada? Molt. Estic recuperant forces, recuperant aquestes vacances que no he tingut. I, mentre espero una bona beca del ministeri per realitzar el doctorat, tan sols estic obligada a anar a classe 3 tardes a la setmana. Una vida genial perquè, a més, les classes són apassionants i no tothom pot dir el mateix. D'acord que ara hauria d'haver-me acabat el llibre de "Salam Pax" per comentar-lo al seminari d'aquesta tarda, però em queda molt de matí per endavant - i també unes 150 pàgines (segons em dicta la meva estricta conciència a la que deixaria ben estabornida en aquests moments). En fi, amics, us desitjo la mateixa energia positiva que se m'ha empegat a mi! A cantar, ballar i gaudir del dia. Oh, yeeeees.

4 comentaris:

Txaro ha dit...

M'alegra veure't amb tanta energia i alegria! ;) Gaudeix de les classes i el descans i contagia a tothom que puguis d'aquesta energia positiva!

Nuesa Literària ha dit...

Hola... no sé ni com m'he topat amb aquest blog; bé, sí que ho sé, navegant a l'atzar per l'espai de blogspot.com i cercant especialment blogs en català. El cas és que veig que t'agrada la literatura. He estat llegint el comentari que fas més enrere a "El vigilant del camp de segol"; llibre que vaig llegir fa poc, i que em va agradar molt; no tant pel que diu, sinó per com ho diu. És a dir vaig trobar un llenguatge tremendament àgil, incisiu, que retrata molt el protagonista i la seva incertesa.
En fi, que se m'ha acudit recomanar-te un web que segur que ja coneixes si t'agrada la literatura i escriure:

http://www.relatsencatala.cat

Si t'animes a enviar-hi algun escrit teu, ja ens veurem per allà. Tot sigui per la cultura del país.

Per qualsevol cosa jo sóc:

helenicglauc@gmail.com

Sara ha dit...

Merci per la informació helènic glauc!

Cris Ruano ha dit...

m'alegra que estiguis tan contenta, Sara! :D