dilluns, d’octubre 15

LLICENCIADA

I ja sóc llicenciada en Comunicació Audiovisual! L'altre dia vaig anar a buscar el paper que ho certifica, mentre espero que arribi el títol - atenció: dintre de dos anys - amb la firma del rei. Deu tenir molta feina el monarca, no? Pfff... en fi, sense comentaris...

A la foto em veieu fent el ridícul amb la toga i el birret. No, no és que féssim cap acte de celebració i anéssim tots vestits així. Sinó que un fotògraf que té el monopoli de les orles de totes les universitats de Barna, es passeja amunt i avall amb la disfressa i ens la posa a tots els llicenciats per fer honor al nostre títol. Així, tots embadalits i encegats, comprem aquest record que tant feliç fa a les nostres mares.

I ara què us preguntareu? Doncs començo un doctorat en Comunicació Pública. Decisió precipitada de la setmana passada. Així, de moment, tinc 4 anys de coll compromesos als estudis acadèmics. Yeees.

6 comentaris:

Txaro ha dit...

Felicitats llicenciada!! :) i d'aquí un temps... doctorada!!! mare meva quin nivell!! M'alegro que hagis pres una opció!!! ànims i endavant!
tx

Xavi Garcia ha dit...

Aix! Mira que em tingut força xerrades sobre la feina i encara no t'havia felicitat per acabar la carrera... aix, on tinc el cap? FELICITATS LLICENCIADA! i felicitats també per tenir el valor de fer un doctorat...

Cris Ruano ha dit...

Felicitats, Sara!
Per fi ja és una realitat!!
un petó

Cris

Joan Erencia Guerrero ha dit...

Felicitats Sara!!!
Ànims per a continuar amb els estudis (encara que això de ser doctor per aquestes terres no té el mateix reconeixement que a altres indrets).
A mi encara em queda tot aquest any (encara que ja hagi penjat la foto, em feia il·lusió ;).
Me n'alegro que t'hagi agradat el grup del que vaig parlar al meu bloc, si hi ets a prop de Barna i vols veure'ls ja saps on actuen.
Per cert, et recomano un parell més de pel·lis que potser t'agraden "Mi vida en 65'" i "Mi vida sin mi", l'última d'Isabel Coixet.

Na Galaena ha dit...

Felicitats! Com va quedar el tfc per cert? al final vau fer aquell programa de ràdio sobre poesia?

Pfff jo fins a juny, QUIN-PAL.

Ara vols ser Doctora??? Uau, molts ànims doncs... (ja veus, no he tornat amb gaires energies de Dublin, espero que una mica de sol mediterrani m'escalfi motors).

Espera un mail per sortir aquest capde... Et vull amb ganes de marxa!

Anònim ha dit...

Fa pocs dies vaig pensar en si en els darrers dies ja hauries trobat feina, i avui entro al teu blog i trobo aquestes excel•lents noticies, en primer lloc : enhorabona! I en segon lloc: moltes felicitats per la decisió presa i molta sort en aquest nou camí!