dijous, de juliol 10

ABANDONADES

Ens han abandonat aquesta nit, a les 3 de la matinada, sense fer soroll. El seu objectiu: El Salvador. Un mes i mig impartint classes a la UCA i visitant centres de Fe i Alegría. Se'n van contents, tots sols, sense filles. A viure l'aventura. El meu pare tornarà al continent que el va veure néixer després de gairebé 36 anys. El Salvador no és Argentina però parlen similar. Suposo que de seguida reprendrà aquell dolç accent i potser fumarà mate i... 

Mentrestant nosaltres aquí: a la feina i preparant colònies i rutes. El primer any sense passar les vacances amb els pares. I és que sempre havíem viatjat junts, des de la primera expedició de 5 mesos a Anglaterra fins a l'últim viatge a Noruega. Ara s'embarquen ells dos a l'aventura, sense nenes que els molestin. Es fa estrany. Però suposo que així és la vida. Unes aventures s'acaben. D'altres comencen. 

Bon viatge pares! 

2 comentaris:

xavi ha dit...

"Fumarà mate"??!?!? mai a la vida havia sentit que el mate es pogués fumar... sempre l'he begut...

Sara ha dit...

Mmmm... Tens raó, Xavi, que la majoria de gent es beu el mate. Però el meu pare tenia uns amics que se'l fumaven i se'm va quedar gravada aquesta imatge de ben petita.