dilluns, de setembre 10

PAGINA WEB PARROX

Un Projecte de Fi de Carrera porta molts mals de cap. Fa poc vaig entregar el meu i ara és el torn del Xavi, futur enginyer informàtic. Un ho passa malament en aquesta època, l'angoixa i la pressió s'apoderen de la pròpia persona i es fa difícil respirar. Creus que el sostre et caurà al damunt i que, en el fons, desaparèixer del mapa no és tan mala idea. Perquè els entrabancs són infinits, com també ho són els disgustos. Però... val la pena i tot té la seva recompensa! TOT!!!

Dissabte al matí vam anar a la facultat d'informàtica per ajudar el Xavi i servir-li de conillets d'índies pel seu projecte. Jejeje. En definitiva, per passar el "test d'usuari" d'una genial pàgina web que ha creat per a la parròquia de Sant Ignasi. La nostra súper parrox de la qual en som orgullosos monitors d'esplai!!!

El resultat és genial. Simplement fantàstic. Gràcies, Xavi, pel temps dedicat a aquest projecte que de ben segur serà d'immensa utilitat. L'església cal posar-se al dia amb les noves tecnologies i el jovent hi hem d'aportar el nostre gra d'arena, no?! ;-) El Xavi hi ha aportat una muntanya. Ànims i endavant.

(a la foto fent el test d'usuari. gravada per la webcam)