dimarts, de març 18

ECS

Però que et pots esperar d’un llibre que trobes a sobre del WC? Entro a la sala de bany de les meves companyes de pis i em trobo un totxo amb el títol: “Perdona si te llamo amor”. “Amor” has dit? M’interessa, sóc romàntica de mena. A la portada s’hi assenyala que es tracta de tot un èxit de ventes que ha arribat als 3 milions d’exemplars. I com que aquests dies estic sola, conscient que la propietària no trobaria a faltar la novel·la, me l’enduc al llit. Llegeixo el primer capítol... i el llibre em rellisca de les mans!

Quina cosa més nefasta, mal escrita i poc interessant... igual que una telenovela d’aquelles tant insuportables per a adolescents a l’estil “Rebelde”. Ecs. Ara entenc què hi feia al WC. La propietària l’havia deixat perquè algú en fes un bon ús, l’utilitzés com a paper higiènic!!!

I és que no hi ha res com un bon conte de Pere Calders...

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jejeje he de confessar que jo també vaig sentir aquesta mateixa inquietud en entrar al bany i trobarhi "perdona si te llamo Amor". Ja en vaig parlar amb la Laura, i vam concloure que s'han llegit grans llibres al WC, llàstima que jo no comparteixo aquesta curiosa afició

Que tal la setmana al Planeta Rocafort? No sabia k t'hi quedaves!
Ens veiem dilluns galetetes!