dijous, de març 6

JA HE COMENÇAT EL CAP!

Avui ha estat el meu segon dia de CAP. La meva feina consisteix en fer d’ombra de la professora de francès, una dona realment curiosa i admirable amb qui aniré aprenent com és això de la docència, vist des del punt de vista d’aquell que està a l’altre costat. Què còmode s’està assegut en un pupitre fent veure que s’escolta!

Em sento al final de la classe i, quan em descuido, quelcom em transporta al passat per fer-me sentir com una nena més. Curiosa impressió.

El nivell del temari és força baix, però em sorprèn la il·lusió amb què els adolescents l’afronten. Clar que ara les noves tecnologies ajuden molt a amenitzar l’estudi de llengües estrangeres. Situeu-vos en una aula d’informàtica, escoltant cançons i omplint espais en blanc. I és que amb una simple cançó un pot aprendre els condicionals, per exemple. I us asseguro que és ben complicat oblidar la lletra, pegadissa fins a la medul·la de l’ós. Encara la tararejo ara!

4 comentaris:

Cris Ruano ha dit...

Ei Sara!
Què bé que això ja tiri endavant! On estàs fent les pràctiques? Cal que vagis a Lleida?

Sara ha dit...

El CAP l'estic cursant a la Universitat de Lleida, que el fa semi-presencial. Un txollo! Això vol dir que tinc 6 dissabtes al matí de classes teòriques a Lleida i 90 hores de pràctiques en un centre de secundària de Catalunya. Jo me l'he buscat a Barna. Sinó impossible compaginar feina i CAP!

I si et sorprèn que faci el CAP de francès és perquè no s'ofereix en anglès... Bé, si s'ofereix però deixa de ser un txollo. Jejeje. En fi. C'est la vie i tot no pot ser.

Per cert, Cris, em va encantar veure't dilluns! ;-)

Cris Ruano ha dit...

Quan vulguis repetim! I si és amb un te davant, encara millor! ;)

Sí que ho he pensat, això del francès... de fet no sabia ni que en sapiguessis!

Anònim ha dit...

Alo Sara! Així que els poses cançonetes? Jo recordo al cole que ens ficaven per Nadal la de "Petit papa Noël,Quand tu descendras du ciel
Avec des jouets par milliers
N'oublie pas mon petit soulier..."
Ara potser està més de moda la de "Qualcun m'ha dit..." Que vagi bé per Lleida i records al Fer (si el veus). Per cert, el que us va fer la foto (q poses al blog) és el Jaume, el veig tot sovint a on fem el màster (tb fa el CAP els findes).