dissabte, de setembre 1

ORIOL

Avui m’he trobat a l’Oriol al costat de la caseta de la ONCE. Curiós com, tot i no viure a prop, sempre acabem coincidint al mateix lloc. És el destí? Bromejo i li dic que, tot i no voler-ho reconèixer, ell m’espera a la cantonada cada dia amb les bosses de la compra.

El cas és que m’ha fet una il·lusió especial veure’l i que m’expliqués què n’era de la seva vida. Des que varem tornar de colònies a finals de juliol que no m’he passat per Lleida i, és clar, encara m’he de posar al dia del avanços dels meus amics de ponent. O en el cas de l’Oriol potser hauria de dir èxits?! ;-)

I és que el Bruce de l’esplai és, sense cap mena de dubte, el millor monologuista de les nostres Terres. Recentment no només ha guanyat un concurs de monòlegs organitzat per Onda Cero, sinó que ha estat seleccionat per la productora Globomedia per anar a participar en un nou concurs de TV1. I el presenta l’Edu Soto, el Neng de Buenafuente (què fort)!!! Buah... me’n moro de ganes de veure al nostre Oriol en un plató fent riure a tot Espanya.

No he enviat mai un sms d’aquells que serveixen per a votar a concursants de determinats programes, però em sembla que, en aquest cas, hauré d’anar en contra dels meus principis i deixar-m’hi el sou (que, per cert, encara no he començat a guanyar)!

(a la foto l'Oriol el dia de Sant Jordi venent roses)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir abans de sortir a treballar vaig mirar el correu, i la Txaro hem va informar d’aquesta novetat al blog de la Sara (moltes gràcies a les dos!).
La veritat és que encara no és segur que surti al programa, de fet he de passar la darrera prova que faran dintre de poc a Madrid , però no patiu que os aniré informant.

Fins aviat!
Petons

Txaro: Gracies! (anem al Serrat i el Sabina, no?)
Sara: És genial anar al carrer i trobar-me de forma inesperada a gent que aprecio tant com tu, espero i desitjo que ens tornem a veure aviat i parlem més estona, motes gracies per tot! 1 petonas

ReGiNa ha dit...

jejeje Clar que sí, visca l'Oriol!