dilluns, de febrer 25

CALÇOTADA

Ahir macro calçotada a casa el Fer amb una valoració clara i contundent: GENIAL! 30 persones d’orígens ben diferents: escola, universitat, parròquia... reunides en una curiosa finca de Raïmat (envoltats de vinyes), fent festa amb gossos, conills i gallines! Una delícia campestre... Apta per pocs dies de l’any... Ejem...

La vergonya que vam passar quan, als de Lleida, ens van demanar que anéssim a buscar llenya. Si, de recollir-la la varem recollir... però es veu que els pals que varem portar no servien per fer foc!!! Grrr. I això va i ens ho diuen els barcelonins! Ja és ben trist... I jo rient-me’n fa 2 dies que aquests pixapins no saben res de res pel que fa al camp. M’he hagut de menjar les paraules amb patates. D’acord... però a favor meu dir que els encarregats de coure els calçots i, per tant, de fer foc, eren amics d’Agrònoms del Fer, on deuen tenir una assignatura optativa de 3 crèdits sobre com encendre una bona foguera. Jejeje.

Els calçots? Deliciosos. I la salsa encara més!

(A la foto el grup de la parrox de Lleida amb el nostre súper amfitrió!)

3 comentaris:

Txaro ha dit...

visca el FER!! visca els CALÇOTS!!! visca el NOI DE LA BARRETINA!!! visca els CONILLS GEGANTS!! visca les GAMBERRADES del CURS de la ROUS!!!visca les mans netes de l'EDU i la MARTA i les brutes de tota la resta!!visca el RADIO PATIO PERIODÍSTIC de la SARA!! Visca el PA amb PA!!visca el XAVI SOLTANT una rera l'altra!!visca el MARC INTEGRAT!... bé... com dius, Sara... GENIAL. (l´únic que em sap greu és haver estat tan cansada!)

Anònim ha dit...

I tot amanit amb el somriure i sencillesa del Fer... Fa temps que no el veig a aquest nano! A veure si entre màster i feina algun dia tinc un moment per arribar-me a Raimat..

Xavi Garcia ha dit...

Visca les profes del Claver!