dimecres, de juliol 11

ASF

La setmana passada em vaig inscriure en una pàgina web anomenada http://www.hacesfalta.org/. Un gran tauler d’anuncis on gran part de les ONGs d’Espanya publiquen ofertes de feina i de voluntariat.

Un dia més tard rebo una oferta d’arquitectes sense fronteres (ASF). Necessiten algú, unes hores a la setmana, pel departament de comunicació. I, ja que tinc el temps, decideixo presentar-me a l’entrevista que va tenir lloc ahir. Em van atendre molt amablement i em varen causar bona impressió. Jo de temes d’arquitectura ni papa (ho vaig deixar ben clar), ara bé, afortunadament la meva tasca a la ONG no tindrà res a veure amb això. Estarien ben arreglats si de mi depengués crear una escola o hospital!

ASF té moltes ganes de projectar-se al gran públic i, de moment, pocs mitjans. Per això, l’objectiu de cara a l’any vinent és preparar una campanya publicitària important. A veure si jo els puc ser d’ajut... De ganes no me’n falten, però d’experiència molta. Un gran repte que afronto amb entusiasme.

3 comentaris:

Manel Filella ha dit...

Jo també rebo sovint el butlletí de "Hacesfalta". I el primer que faig és mirar "Barcelona"...i alguna vegada he trobat coses interessants. Quines ganes que tens de ser útil i de profit...Sara! Per molts anys!!

Anònim ha dit...

Ostres!! Felicitats!!! Això si que val la pena!! Endavant i molts ànims Sara que hi ha coses per les que val la pena arriscar-se!!

I si tens problemes amb l'arquitectura... per algo tens l'Albert, el Marc, l'Eloi, el Pau... i la resta de frikys que segur que et donen un cop de mà!

Petons i felicitats!! quina bona noticia!!

tx.

Cris Ruano ha dit...

Eis! la tx (txaro?) t'ha dit el mateix que -crec- et vaig dir jo jeje
Coneixes un bon munt d'arquitectes, que a la llista li pots afegir l'Arantza, per exemple :)
Segur que te'n surts!