dimarts, de juliol 10

LA VENTANA INDISCRETA

I com el personatge de James Steward a "La Ventana Indiscreta", ahir vaig passar-me força temps mirant per la finestra de la ràdio (amb mal d’esquena inclòs; sense algú paralític no tindria sentit la meva comparació, no?!). Dos nois, parcialment nus i tatuats, havien sortit a la terrassa a prendre el sol. Però això no és tot, una escena similar no m’hagués cridat l’atenció de no haver advertit la màscara de gas que duien posada, d’aquelles immenses i negres... I també uns curiosos antifaços negres.

El company de redacció, emocionadíssim pel meu descobriment, no parava de dir-me que segurament es tractava d’una parella de gays i que no dubtés en avisar-lo si es posaven en actitud carinyosa. És un morbós! Jijiji. Però és que des del seu lloc no podia contemplar l’acció i confiava en mi per mantenir-lo alerta i entretingut. No paràvem de riure per la nostra estúpida i sobtada afició al voyeurisme. Això us pot donar una idea del temps que ens sobra per aquí... Al final, res de res. Els nois es van treure la màscara i es van posar a llegir. Nosaltres malpensant quan devien ser uns intel·lectuals, un pèl freakies, això sí, però intel·lectuals al cap i a la fi!

Avui, novament, faré de voyeur. Sips. Woody Allen està gravant a la Rambla i des de la meva finestra puc veure part de l’acció. M’espera un matí entretingut, doncs. Potser podré fer una escapada i baixaré a al carrer uns 10 minutets per sentir la veu i presència del famós director Novayorkí de més a prop. Ah, i de la seva musa Scarlett Johansson, que encara no em puc creure que tingui la mateixa edat que jo...!

1 comentari:

Anònim ha dit...

nenaa!!

tot i que encara no oficialment perquè no tenim les claus...però clandestinament sí que m'atreveixo a dir que som veïnes!!! el carrer rocafort ens servirà per fer més cafetons, sopars i fins i tot anar al Mercadona i a l'Area de Guissona juntes!! hehehehe. De moment només hem fet la paga i senyal. Espero dilluns ja tenir tot per poder firmar. Per cert, a vos us van demanar molta cosa? És que a nosaltres ens demanen que el titular sigui un pare i els altres dos avaladors per així repartir la responsabilitat entre tots 3.

Per cert, avui he fet la primera classe d'anglès. Ha anat molt bé! Tens raó en què són fantàstics, bé només hi havia el Manel però la veritat és que cap problema!!

Bé nena, un petonàs i parlem aviat!!!